Milí rodiče,

jak víte, snažíme se uskutečňovat pro Vaše děti a pro Vás zajímavé akce. Mezi ně patřila i dílna, kde si každý měl možnost vyrobit krásného draka.

Shodou náhod jsme se potkali při pořádání této dílny s tatínkem panem Kožíškem. Jelikož je zapálený rybář ihned ho napadla myšlenka (došly nám totiž režné nitě a neměli jsme držátka na pouštění draků) použít k pouštění draků rybářské pruty, navijáky a vlasce.

Obrátil se na všechny rybářské nadšence a během 14 dnů měla naše mateřská školka plno vlasců, sítí, malých rybářských prutů, provázků. Tak jsme mohli s draky vyrazit do terénu a pouštět je na rybářských prutech s navijákem. Drakiáda byla díky Vám rybáři úžasná. Těšíme se i na Vánoční besídku, kde s rybářskými pruty děti budou soutěžit o nejrychleji vyloveného kapříka. Za tento materiál především děkujeme firmě Chyť a pusť z Plzně, paní Pokorné z Budějovic, Evě Seidlové z Olšan a panu Kožíškovi, který to vše zorganizoval.

Další dobrá věc, která z tohoto setkání vznikla, bylo vymyšlení úložného prostoru na gymnastické míče a velké molitanové kostky. Opět pomohli rybáři. Firma pana Dobeše nám vyrobila přímo na zakázku zdarma 6×5 m sítě, které za pomoci pana Kožíška a pana Tesaře jsou již nainstalované v hale a nám vznikl nový úložný prostor.

Všem Vám moc děkujeme, neboť si uvědomujeme, že v dnešní době je vše nákladné a nám jste ušetřili finance pro děti na další činnosti.

 

Kolektiv MŠ speciální :)


Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.