Oznámení o prodloužení uzavření Mateřské školy speciální, Žatec, Studentská 1416, okres Louny do 17. 12. 2020 – z karanténních důvodů

Oznámení o prodloužení uzavření Mateřské školy speciální, Žatec, Studentská 1416, okres Louny do 17. 12. 2020 – z karanténních důvodů

Vážení rodiče,

vzhledem k velkému počtu osob s pozitivním výsledkem testu na přítomnost Covid-19 v MŠS, Žatec (z řad zaměstnanců i dětí) a zákonem stanovené lhůtě 10 dnů izolace těchto osob (od data provedení testu) bylo rozhodnuto o:

prodloužení uzavření Mateřské školy speciální, Žatec, Studentská 1416, okres Louny

do 17. 12. 2020.

Opětovné otevření MŠ je tedy stanovené na 18. 12. 2020.

Pamatujte prosím na to, že MŠ mohou navštěvovat pouze děti, které budou bez sebemenších příznaků onemocnění (jako např. zvýšená horečka, rýma, kašel, bolesti v krku, průjem…).

Díky novému formuláři nepotřebujete od školy potvrzení o uzavření. Na formuláři sami vyplníte prohlášení o uzavření zařízení, které dítě navštěvuje.

Aktuální informace k ošetřovnému z důvodu uzavření škol, včetně odpovídajícího formuláře, naleznete zde – https://www.cssz.cz/.

Velice nás mrzí, že současná situace takto komplikuje provoz MŠ, naši práci, a tím i Vaše zaměstnání. I my se těšíme na standardní provoz. Pro zájemce o inspiraci jsme opět připravili „Vzdělávací nabídku pro rodiče“, kterou naleznete na našich webových stránkách pod odkazem „Školka na dálku“ (http://specinka-zatec.cz/?page_id=7870).

V Žatci, dne 9. 12. 2020

Děkujeme za pochopení a přejeme pevné zdraví.

Za MŠS, Žatec

Mgr. František Holý

Ředitel MŠS, Žatec


PDF verze: Oznámení o prodloužení uzavření Mateřské školy speciální, Žatec, Studentská 1416, okres Louny do 17. 12. 2020 – z karanténních důvodů

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.