Hurá, zase do školky :)

Vážení rodiče,

po dvou měsících a jednom dnu jsme mohli toto pondělí 18.5.2020 opět obnovit provoz naší MŠ. Bylo hezké vidět, že tak jak jsme se my těšili na děti, tak se i ony těšily na nás i své kamarády. Hned si spolu začaly hrát a povídat si o tom, co všechno zažily. I přesto, že současně nastavené podmínky jsou pro nás všechny nové, hned první den jsme společně zvládli naprosto bez potíží a s dodržením nařízených pravidel – za to patří velké poděkování i vám rodičům :) . Přikládáme několik vybraných fotografií a mnoho dalších naleznete na našem rajčeti.

Většina dne, tedy i výuka, probíhá převážně venku. Věnujeme zvýšenou pozornost hygienickým zásadám u dětí. Průběžně čistíme a dezinfikujeme povrchy a předměty. Důkladně čistíme všechny místnosti, ve kterých se děti, pedagogové a další pracovníci školy nacházejí.

S otevřením mateřské školy končí náš projekt Školka na dálku (záložku s odkazy na našich webových stránkách ponecháme do konce tohoto školního roku). Doufáme, že jsme vás inspirovali ke společným aktivitám s dětmi a zároveň jsme vám tak mohli předvést alespoň malou část toho, jak s dětmi ve školce pracujeme. Budeme moc rádi za poskytnutí zpětné vazby – ať už zasláním třeba i krátkého komentáře na náš email, nebo ještě lépe zasláním fotografii, které můžeme uveřejnit na našich webových stránkách i na https://specinka.rajce.idnes.cz/.

Vaše příspěvky zašlete prosím na: Specskol.Zatec@seznam.cz

Děkujeme všem, kteří se zapojili do našeho projektu!

Tým Mateřské školy speciální, Žatec

 

 

 

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.