Hurá školka!

I u nás ve Specince nastal nový školní rok 2019/2020. Přivítali jsme se s novými i stávajícími dětmi, kteří se společně v tomto roce dozví spoustu nových informací, poznatků a zažijí mnoho výletů a akcí.

V tomto týdnu jsme mimo jiné navštívili výstavu ve Starých papírnách – Kaktusy a sukulenty a Tradiční výstavu králíků, holubů, drůbeže a exotů. Již v tomto měsíci nás čekají mnohá další dobrodružství. Rodiče budou mít také možnost individuální schůzky s třídním učitelem svého dítěte (data budou vyvěšena na nástěnkách v šatnách tříd). Sledujte prosím aktuální info i na našich internetových stránkách i průběžně přidávaná fotoalba na našem účtu na rajčeti https://specinka.rajce.idnes.cz/- první várka v tomto školním roce je již vyvěšena :) .

Zveme všechny rodiče a další zúčastněné na zahajovací rodičovskou schůzku a členskou schůzi SRPŠ, která proběhne 24.9.2019 v budově MŠS od 15:00hod.

Dále upozorňujeme na změnu školného a stravného v novém školním roce, kterou najdete v záložce „stravné a školné“ na webu.

 

 

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.